Over ons

creating by connecting

Het Social Team

Het Social Team bestaat uit Kim van Velzen en Anne-Marie Delfgaauw.  Wij leerden elkaar leren kennen via Twitter en vervolgens in real life tijdens een etentje voorafgaand aan een event. De klik was er direct; dezelfde Rotterdamse aanpak met een groot hart voor verbinden. Onze ontmoeting is wat ons betreft een krachtig voorbeeld van wat social media tot stand kan brengen.

Samenwerken

Een logische stap om vervolgens onze krachten te bundelen en te gaan samenwerken. Wij maken hierbij gretig gebruik van een groot netwerk van ervaren specialisten.

Heel Rotterdams

Door samen te werken met Het Social Team krijg je toegang tot de juiste kennis, een groot en divers netwerk en inspiratie uit allerlei branches. Wij zijn jouw sparringpartners. Zonder overhead krijg je gewoon de beste mensen op de juiste plek. Heel Rotterdams eigenlijk.

iconmonstr-linkedin-3-icon-256

Anne-Marie over Kim

“Wat mij direct aansprak in Kim is zijn open blik en zijn Rotterdamse mentaliteit. Kim houdt van aanpakken, heeft zelf met zijn poten in de modder gestaan in verschillende posities bij diverse organisaties en slaat daardoor heel makkelijk een brug tussen het management en de werkvloer. Hij is enorm resultaatgericht en brengt een waardevol netwerk mee wat heel inspirerend werkt. Hij is sociaal sterk en als het gaat om de inzet van social dan is hij echt de Chief Evangelist onder ons. Een gepassioneerd mens. En hij weet ook nog eens heel veel over lekker eten en drinken.”

iconmonstr-linkedin-3-icon-256

Kim over Anne-Marie

“Wat me direct opviel aan Anne-Marie is haar toegankelijkheid. Ze weet heel makkelijk contact te maken met mensen en heeft een uitstekende
organisatiesensitiviteit. Dat komt voort uit haar brede ervaring in verschillende (corporate) omgevingen. Ze kan snel schakelen tussen strategie,  tactisch en operationeel. Weet van aanpakken en prioriteren gaat haar makkelijk af.  Ze weet de nieuwste digitale ontwikkelingen pragmatisch door te vertalen. Een sociaal mens, met humor en oog voor maatschappelijke thema’s.”

Neem contact op
Anne-Marie Delfgaauw +31 (0) 614045851
LinkedIn
Kim van Velzen +31 (0) 652364152
LinkedIn
of stuur ons een mail