Onze aanpak

creating by connecting

Wat doen wij?

Wij adviseren organisaties over de inzet van social media. We denken mee over identiteit en positionering. Helpen van strategie, implementatie tot en met uitvoering. Het gaat ons niet zozeer om het opleveren van een plan, wij zijn pas écht tevreden als een organisatie zelf succesvol en geïnspireerd aan de slag gaat. Dit doen we altijd samen met management en medewerkers. Door verbinding te maken met het hart van je bedrijf zorgen we voor betrokken medewerkers. En dat komt jouw klanten weer ten goede.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digital en social leggen we je graag in begrijpelijke taal uit. Wat kun je daarvan gebruiken binnen je eigen organisatie? Wij brengen een berg aan hands-on ervaring mee, opgedaan binnen verschillende branches. We maken tijdens ons werk dankbaar gebruik van ons eigen netwerk.

Hoe ziet een advies traject eruit?

In gesprek bepalen we samen de wensen op het gebied van social. In hoeverre maak je al gebruikt van social? Waar wil je naartoe? Hoe zie jij de toekomst voor je? We komen met een voor jou op maat gemaakt voorstel.

Ga je akkoord met ons voorstel dan gaan we aan de slag. Ook dit doen we samen met jou en je medewerkers. Door samen aan de slag te gaan creëer je draagvlak.

Een traject kan er dan als volgt uitzien:

Opzet

Eerste gesprek / voorstel/ akkoord

Start

Inleidende workshop /  positionerings workshop / strategie opstellen

Uitrol

Training medewerkers

Begeleiding

Begeleiding  / periodiek terugkoppeling en advies.

Social Media volgens Het Social Team

Wij geloven vooral in de dynamiek van Social Media. Mensen zijn gemaakt om verbinding te maken. Daarom geloven we in ‘connecting the dots’. De sterkte van je netwerk bepaalt de mate van waarde die je eruit kan halen. Voor anderen en voor jezelf. Door netwerken met elkaar en met jouw organisatie te verbinden voeg je waarde toe.

Is je interesse gewekt?  Wil je graag een toelichting? Die geven we met liefde in een persoonlijk gesprek of workshop.

Neem contact op
Anne-Marie Delfgaauw +31 (0) 614045851
LinkedIn
Kim van Velzen +31 (0) 652364152
LinkedIn
of stuur ons een mail